Tipsklubben 'Den Anden's mesterskab 2006/2007

MS - Micheal Skovfoged (tel 5251)
NNE - Nikolaj Nederby (tel 5253)
KBM - Klaus Bay Madsen (tel 5242)
JGR - Jørgen Greve (tel 5236)

I konkurrencen 2006/2007 kørte vi vor egen interne konkurrence, hvor vi hver uge tippede et U4-5-30 system. Antallet af tegn på ugens kupon, der matchede udgangsrækken, blev brugt i konkurrencen. Ved lighed sammenlignedes antallet af rigtige U-tegn, derefter den samlede penge præmie.
Den der fik flest rigtige i løbet af CCI Mesterskaberne i SystemTips vandt den interne turnering.

Plads Navn 46 47 48 49 50 51 52 01 02 03 04 05 Total
1 KBM 11 8 12 11 11 12 10 12 11 9 11 12 130
2 NNE 11 10 13 10 11 11 10 11 11 9 12 10 129
3 MS 11 11 12 11 9 11 11 11 9 9 11 10 126
4 JGR 11 9 10 10 9 12 9 11 8 11 11 9 120

Taberen af turneringen skulle give en flaske sort svin til deling i klubben, samt betale vinderens andel af en evt. betaling til CCI Mesterskaberne i System Tips (det være sig bøder og straf betaling for dårlig pladsering). Fordelingsnøglen for betaling var: 1.plads=0%, 2.plads=25%, 3.plads=25%, 4.plads=50%. Ved lighed i stillingen deltes den samlede betaling for pladseringerne hvor personer var lige ligeligt mellem personerne.

Deling af ugens gevinst: Gevinsten for en uge deltes i lige dele mellem alle medlemmer. Gevinsten gik i en fælles kasse. Alle gevinster på de enkeltes U-systemer gik ligeledes til den fælles kasse. JGR er kassemester.